Baby Dress

INGIN KAN SI MANJA ANDA KELIHATAN COMEL DAN SELESA SEPANJANG MASA?

         Princess Baby Dress adalah pakaian bayi dan kanak-kanak yang membantu semua mommy-mommy di luar sana untuk yang mahu memberikan pakaian yang berkualiti tinggi & mengikut fesyen terkini  dengan pilihan warna yang menarik dan  selesa dipakai oleh anak-anak anda.

         Tidak seperti pakaian bayi dan kanak-kanak yang lain, dengan Princess Baby Dress, mommy-mommy semua dapat memberikan keselesaan dan kelembutan kepada anak anda bila memakainya serta selesa sepanjang hari.

KENAPA ANDA PERLU MEMBELI BARANGAN BAYI ANDA DARIPADA KAMI???

  • Pelbagai design terkini  

     Kami menyediakan pakaian baby terkini dan berkualiti mengikut trend masa kini. Ibu2 semua x perlu pikirkan pakaian yang bersesuaian untuk baby.. biar kami berikan pelbagai pilihan untuk baby2 anda… mereka tentu happy nanti!!! J

Harga Berpatutan

·       kami menawarkan harga2 pakaian dengan harga yang murah dan mampu ibu2 miliki.

KELEBIHAN MEMBELI DARIPADA KAMI..

 

**Kami menyediakan pakaian yang berkualiti tinggi dan lembut untuk keselesaan anak anda sepanjang hari.

**Tidak seperti produk online yang lain, kami menawarkan PENGHANTARAN PERCUMA agar anda dapat membeli dengan harga yang berpatutan dan penghantaran kami yang akan tanggung demi kepuasan pelanggan, kerana kami inginkan pelanggan kami dihargai dan membeli dengan harga yang berpatutan tanpa caj penghantaran.

**Kami memberikan JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN jika barang kami rosak dalam tempoh seminggu selepas barang diterima.

Setiap pembelian anda dengan kami, rm1 kan didermakan kepada badan-badan kebajikan masyarakat & anak-anak yatim. MEMBELI SAMBIL MENDERMA secara tak langsung anda dapat membantu mereka yang memerlukan.

  • Pembayaran Yang Sangat Mudah Dan Cepat, kami menerima pembelian secara debit visa, master card dan lain-lain lagi. Selain itu kami juga menerima bayaran secara credit card.

 

INILAH YANG DIKATAKAN ORANG RAMAI TENTANG KAMI ..

“Saya telah membeli banyak butik dalam talian dengan pakaian bayi yang comel, tetapi princess baby dress menambat hati saya  dan saya tidak akan membeli di tempat lain dah”-Aina

Saya sebelum ni ragu-ragu untuk beli pakaian di internet tapi dengan jaminan wang dikembalikan, saya lebih yakin. Alhamdulilah pakaian yang saya dapat memang bagus sekali dan selepas ini pasti repeat order.”-Sufiah

“Pakaian baby yg saya beli sangat comel! Saya membelinya untuk anak saya yang berumur 6 bulan. Saya syorkan anda beli disini”- Balqis

“Saya akan pasti membeli-belah di sini lagi!”- Jannet

“Saya sangat sukar untuk mencari pakaian yang saya suka untuk anak-anak saya! Tetapi di princess baby dress semua bajunya comel-comel belaka” – Mariam

“Suka pakaian baby dress ini! Saya telah membelinya sebagai hadiah dan belum bagi lagi. Tidak sabar untuk melihatnya pada cucu saya.”-Lina

“Pakaian super comel, kualiti hebat”- Dina

“Saya beli sekali di website ini dan tidak sabar untuk membeli lebih banyak. Juga, perkhidmatan pelanggan yang bagus!”- Sofi

HAAAAAHHH ramai sangat berpuas hati dengan princessbaby dress. Semua membeli dengan seronok dan x sabar menunggu parcel mereka setiap bulan..

dah tak sabar nak tengok pakaian terbaik untuk anak-anak anda?  Klik dibawah ini :